Yheteystiedot

Yhteystiedot

Päihdelääkärit.fi-palvelun tuottaa Docline Oy. Docline on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys jonka avainhenkilöt työskentelevät itse yrityksessä. Doclinen ydinosaamista ovat kotiin tuotavat päihdepalvelut sekä erikoislääkäri- ja ensihoitopalvelut. 

Docline Oy:n lääketieteellisenä johtajana ja vastuulääkärinä toimii lääketieteen lisensiaatti Maarit Rauhala, jolla on Suomen Lääkäriliiton myöntämä päihdelääketieteen erityispätevyys. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus päihdelääkärin työstä Suur-Helsingin alueella. Hän on työskennellyt mm. A-klinikkasäätiöllä, Kalliolan Nurmijärven klinikalla, Helsingin kaupungilla, Terveystalossa sekä Helsingin Diakonissalaitoksella. 

Päihdelääkäri Maarit Rauhalan yksityisvastaanotolle voit varata ajan myös Terveystalo Kampin toimipisteeseen.

Kotikäyntejä tekevällä ensihoitajallamme on työkokemusta myös ensihoidon tehtävistä ambulanssissa sekä myös sairaanhoitajan (AMK) ja ensihoitajan (AMK) tutkinnot sekä vähintään 1000 kotikäynnin kokemus katkaisuhoidosta.

Yhteystiedot: Docline Oy /päihdelääkärit.fi 

e-mail: info@paihdelaakarit.fi 
Puhelin: 040-662 11 44 
Y-tunnus: 2509283-7 
Aluehallintovirasto lupa nro: PU 2935 A
 
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Voit myös halutessasi jättää soittopyynnön, jolloin me soitamme sinulle haluamanasi ajankohtana. Palvelemme maanantaista-perjantaihin klo 8.00-19.00 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00-19.00.
Aloitusajankohdat sovitaan yksilöllisesti tilanteesi mukaan.
(c)2018. Powered by Docline